Fundació Esport Lleida

La Fundació Esport Lleida finança la participació al Campionat Estatal de la gimnasta Alba Trillo de FEDAC-Lleida. 

  01/06/2023 12:00


Es presenta el Curs d’Especialista en la Gestió de Clubs Esportius amb l’escola de negocis i lideratge INGENIO Leadership School.

El Patronat de la Fundació ha concedit una beca de 828 euros a la gimnasta Alba Trillo de FEDAC-Lleida per finançar la seva participació en el Campionat d’Espanya que tindrà lloc del 19 al 24 de juny a Lanzarote. És tracta de la primera sol·licitud de beca rebuda a la Fundació Esport Lleida.

image

L’entrega del xec simbòlic, per part de la Presidenta Marta Pereira, s’ha fet coincidint amb la presentació del primer Curs d’Especialista en Gestió de Clubs Esportius, sorgit de l’acord entre la Fundació amb l’escola de negocis INGENIO Leadership School. S’adreça a esportistes que volen desenvolupar la seva capacitat de lideratge obtenint una formació integral i un títol universitari europeu en l’àmbit de l‘esport, de la mà de diferents professionals experts. Té una durada de cinc mesos i començarà al setembre en format híbrid entre el campus virtual i les instal·lacions de la Universitat de Lleida.

image

La Fundació, a més, ja té activa la seva web que recull tota l’activitat i serveis, entre altres, el seu Reglament de Beques on es detalla la tipologia i característiques, control, seguiment, registre i el procediment per a poder sol·licitar-les.


 

Fundació Esport Lleida

Fundació Esport Lleida