Fundació Esport Lleida

La Fundació Esport Lleida, una nova eina per aportar valor afegit a l’esport lleidatà. 

  18/04/2023 10:00


Neix per aglutinar complicitats i suports per ajudar a esportistes, activar programes de formació i investigació i organitzar esdeveniments, entre altres.

La Fundació és una entitat al servei de tot l’esport i les diferents disciplines, del lleure i de la salut a la ciutat de Lleida. Pretén facilitar el màxim de suports perquè el principal objectiu és sumar per ajudar i possibilitar diferents projectes. Per això, està oberta a la incorporació de nous patrons amb els que analitzar iniciatives diverses i generar les aliances que facin faltar per tal de donar-hi impuls i tirar-les endavant. La Fundació també vol promoure i fomentar la pràctica esportiva i el desenvolupament de l’esport de base.

image

Tot i que està impulsada per les persones que actualment lideren la gestió del club Lleida Esportiu és una eina al servei de tot l’esport i de totes i tots els esportistes de la ciutat i, actualment, compta amb el següent organigrama: Marta Pereira és la presidenta, Luis Pereira el vicepresident, Marc Torres el secretari i Vicente Javaloyes el tresorer.

 

Fundació Esport Lleida

Fundació Esport Lleida