Fundació Esport Lleida

Inscripció oberta al Curs Universitari d'Especialista en Gestió de Clubs Esportius!! 

  02/06/2023 11:41


La Fundació Esport Lleida juntament amb l'escola de negocis Ingenio Leadership School han dissenyat un curs que permet obtenir una formació integral i empresarial del món esportiu, gràcies a una metodologia d'immersió en el coneixement.

image

Està dirigit a esportistes que pretenguin desenvolupar capacitats directives per assolir càrrecs de responsabilitat al capdavant de les diferents organitzacions i entitats.


Codirigit pel professor titular de Gestió Esportiva d'INEFC, Vicente Javaloyes, i la consultora, investigadora i professora en Lideratge Directiu i autora del model executive Leadership, Sara Sampedro.


El professorat està compost per reconeguts professionals experts en els aspectes financers, de màrqueting, comunicació, i habilitats executives i de lideratge dins del sector de l'esport com són Manuel Valcarce, Xavier Pirla, Jordi Cassanya i Laura Estadella.


El curs té una durada de cinc mesos, de setembre a febrer, i un pla d'estudis que combina assignatures específiques i transversals i una metodologia híbrida entre el campus virtual i l'aula física al Centre de Formació Continuada de l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat de Lleida.


La informació d'accés i de la possibilitat de beques la pots trobar en el següent enllaç:

https://www.ingenioschool.com/education-research/postgraduate-courses/item/1095-programa-de-gestion-de-clubes-deportivos.html


image

 

Fundació Esport Lleida

Fundació Esport Lleida