Fundació Esport Lleida

A la venda les entrades del CATALUNYA-MALI del 8 DE JUNY!! 

  18/05/2023 10:00


Des d’avui es poden adquirir les localitats pel Partit Internacional que jugaran al Camp d’Esports les Seleccions de Catalunya i de Mali. Es tracta d’un duel inèdit i del primer cop, en més de cent vint anys d’història, que un partit de la Selecció Catalana Absoluta Masculina es juga a les terres de Ponent.

El club, la Federació Catalana de Futbol i la Paeria han establert preus populars amb una entrada general a 11 EUROS, a qualsevol zona de l’estadi, i la promoció exclusiva a 6 EUROS per a les abonades i abonats blaus.

image

Els horaris de venda, a les oficines del club, són de dilluns a dissabte en horari de 10 a 13.30 i els dijous i divendres també entre 16.30 i 19.00 hores. També es poden adquirir online a través del següent enllaç fcf2.4tickets.es/

Els abonats blaus, si volen gaudir del preu reduït, hauran de comprar les entrades de manera presencial a les oficines i només fins al dia 2 de juny.

Les taquilles de l’estadi estaran obertes els dies 5, 6 i 7 de juny entre les 17.00 i les 19.00 mentre que el dia 8 ho estaran entre les 10 i les 13 i des de les 16.30 hores.  

La presentació del partit ha tingut lloc aquest migdia al Saló de Plens de la Paeria que ha reunit als directius de la FCF, a les autoritats de les diferents institucions i als responsables del club blau així com al ‘noi de Linyola’, Bojan Krkić. L’emblemàtic i estimat golejador lleidatà penjarà les botes a casa, acomiadant la seva carrera professional en aquest espectacle futbolístic que es desplegarà el dijous 8 de juny a les 19.00 hores al Camp d’Esports.

 

Fundació Esport Lleida

Fundació Esport Lleida