Fundació Esport Lleida

La Fundació presenta el seu REGLAMENT DE BEQUES per a donar suport a les i als esportistes lleidatans. 

  02/06/2023 01:02


Aquest programa de beques pretén col·laborar en la formació, preparació i participació dels i les esportistes en competicions de diferents disciplines, estimulant-los a millorar el seu rendiment i motivació. 


Per sol·licitar-les cal estar federat o ser docent o entrenador que treballa o investiga en tot allò inherent al desenvolupament esportiu. 


Hi ha tres tipologies de beques: a l’Estímul Esportiu, la Carrera Dual i la beca Forma’t destinada als programes de formació que organitzi la mateixa Fundació. També se’n preveuen de destinades a Clubs Esportius i a la Investigació. Totes elles estaran sotmeses a un procediment de seguiment i control. 


La primera de les beques concedida per la Fundació ja és en mans de la seva destinatària, Alba Trillo. La directora tècnica i entrenadora del club FEDAC-Lleida, Maribel Moncasi, ha estat l'encarregada de recollir el xec simbòlic amb l'import total sol·licitat.  

La nena de set anys té uns molts bons rendiments esportius i sempre assoleix resultats que la situen entre els deu primers millors llocs a les diferents competicions. 


La situació familiar de la petita feia impossible que poguessin assumir tots els costos del viatge i l'estada a l'illa canària i el seu club tampoc se'n podia fer càrrec per això van decidir adreçar-se a la Fundació que farà realitat aquesta oportunitat esportiva. 


En agraïment a tot plegat, el FEDAC-Lleida incorporarà el logotip de la Fundació Esport Lleida a la seva samarreta.

 

Fundació Esport Lleida

Fundació Esport Lleida